top of page
Vad tycker våra kunder om oss?
k.jpg

Curt Ekstedt

"Jag har bott i mitt hus i 40 år. Under alla åren har jag haft dåligt samvete för en vägg i min källare som sett eländig ut. Ett omfattande betong/puts jobb som jag inte alls trodde mig klara av. Senhösten 2020 fick jag kontakt med Dallal Bygg och begärde in en offert på att laga och putsa väggen.

 

Dallal Bygg inspekterade min källare och på deras förslag blev det ett lite större jobb. Två väggar i källaren lagades och putsades. Golven i anslutning till väggarna grävdes ur cementerades om. Allt arbete tog ca 2 veckor och var klart innan jul.

 

Detta till ett mycket fördelaktigt pris med fungerande ROT-avdrag. Jag gjordes delaktig under arbetets gång för att på så sätt kunna ha koll på att arbetet blev utfört enligt min önskan och så att jag hade kontroll på kostnaderna. Idag våren 2021 känner jag mig mycket nöjd och jag har fortsatt renoveringen av källaren men nu med eget arbete som jag känner att jag klarar av."

h.jpg

Kristina Åhlström

"I slutet av januari upptäckte jag att det fanns en risk att taket på min pappas hus skulle rasa in p.g.a. att det hade kommit stora mängder snö. Jag behövde snabbt hjälp med takskottning och ringde Frank på Dallal Bygg.

De kom och skottade taket redan samma dag, vilken service! Arbetet utfördes på ett professionellt sätt och till ett bra pris med möjlighet till 50% rutavdrag. Jag kommer helt klart att anlita dem igen när jag behöver hjälp med takskottning."

bottom of page